Trouwen in Haarlem

16 April 2021, een blauwe lucht met een prachtige zon maar wat was het koud! Met een fikse wind was het echt even afzien voor de bruid. Maar met een warme plaid en de armen van haar kersverse echtgenoot, was de bruid zo weer opgewarmd.


Trouwen op het stadhuis is Haarlem, mijn thuisplaats. Een mooi stadhuis en in delen gebouwd en voor mij gevoeld altijd in de stijgers. Gelukkig nu alleen de zijkant dus kon het bruidspaar een mooi entree maken naar de Gravenzaal.


Daarna samen met het bruidspaar en fotograaf Bart Rondeel op weg naar Noordwijk aan Zee om opnieuw de frisse wind te trotseren. Zo mooi hoe de vuurtoren en mijn busje samen op de foto passen! Na de shoot bracht ik het bruidspaar naar hun feest locatie waar de bruidstaart op hun stond te wachten.


Een paar dagen later werd ik blij verrast door de prachtige foto's die ik van Bart (met toestemming van het bruidspaar) doorgestuurd kreeg. Zo super tof dat deze foto's met mij gedeeld worden! De foto's zonder logo zijn door mijzelf gemaakt en uiteraard met het bruidspaar gedeeld.


Fotograaf: Bart Rondeel

Volkswagen, busje, huren, Noorwijk aan Zee, strand, boulevard, strandtent, trouwen, trouwvervoer, huwelijk, T1, hippiebus
Share by: